Železná vdova - Xiran, Jay, Zhao (Yoli, 2022)
Chua-sijská říše po staletí čelí invazi bojových strojů. Jedinou nadějí na obranu jsou kukly, válečné stroje, které v souladu s učením jin a jang dokáže řídit pouze dvojice muž a žena. Dívky bitvu většinou nepřežijí, přesto jsou však ochotné se obětovat, aby přinesly čest svým rodinám. Pokud ale přežijí, stanou se výjimkou - Železnou princeznou. Wu Ce-tchien, holka z chudého pohraničí, na vznešené ideály kašle. Vidí, co je za nimi: stovky mrtvých dívek, které jejich rodiny prodávají jako dobytek na porážku. Když se sama rozhodne narukovat, má jediný cíl: zabít pilota, který zavraždil její starší sestru. Sama netuší, že existuje třetí možnost: vyjít z bitvy jako Železná vdova. Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti