Sestřičky pod jmelím - Donna, Douglasová (Ikar, 2023)
Je rok 1941 a sestřičky v Nightingale čelí zatím nejtěžší zimě. Všichni se potýkají s nedostatkem, v novinách už píší jen o stále větších ztrátách a porážkách. Britové jsou unavení a demoralizovaní, nemocnice Nightingale trpí také. Millie nedávno ovdověla a musí se vypořádat s majetkovými záležitostmi. Potkává se ovšem také s dávnou láskou a vzpomínky na nemocnici opět ožívají. Jess se stěhuje proti své vůli na venkov. Náladu jí však zvedne příjezd Effie, která utíká z Irska a doufá, že na vesnici najde klid. Brzy však dívce zkříží cestu pohledný Kit. Vánoce se kvapem blíží, dokáže úkryt na klidném venkově ochránit naše hrdinky před trápením s láskou?
Keywords: Společenské romány