Dobrá nebo špatná rozhodnutí - Jana, Woleská (Pragma, 2022)
Co vlastně hledáme a proč se do některých situací dostáváme? To je hlavní a nejdůležitější otázka této knihy z pera renomované psycholožky Jany Woleské. Hlavní hrdinky jednotlivých příběhů pocházejí z nejrůznějších společenských vrstev a různé jsou i jejich osudy, zasazené do horizontu posledních třiceti let. Tyto ženy často bojují o přízeň lidí, kteří si jejich pozornost ani nezaslouží. Dostávají se do víru nejrůznějších událostí a jsou někdy vláčeny životem i mnoho let směrem, který nikam nevede. Přesto se snaží ze všech svých omylů poučit a najít to, po čem touží, ať už se jedná o cokoli.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Psychologie a pedagogika; Společenské vědy, historie