Říkadla a jednoduchá cvičení Pro děti od kojeneckého věku - Kišová, Hana (Grada, 2010)
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku. Zábavná cvičení na gymnastickém míči, overballu, s obručí, padákem i bez náčiní, doprovázená nápaditými říkadly, jistě ocení i učitelé mateřských škol.
Keywords: Rady pro rodiče; Děti a sport; Říkadla, básničky, písničky