Gurmánské jednohubky - Zemanová, Veronika (Grada, 2010)
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob. Nemějte obavy - stačí vám jen průměrné kuchařské dovednosti a minimální finanční náklady a zazáříte před každou návštěvou. Recepty vycházejí především z kuchyně francouzské a italské, ale i španělské, řecké, staroanglické, blízkovýchodní a dalších. Přejeme vám, aby se tato kniha stala vaší inspirací a důvodem k tomu, abyste na chvíli zapomněli na okolní svět a s upřímnou chutí se věnovali pouze přípravě pohoštění pro své hosty.
Keywords: Kuchařky; Výživa