Prasklé zrcadlo - Agatha, Christie (Kalibr, 2025)
Poklidné dny v městečku St. Mary Mead rozčeří žhavé klepy o filmové hvězdě Marině Greggové a jejím manželovi, nových obyvatelích místního sídla Gossington Hall. Nedlouho poté zde uspořádají dobročinný večírek - a jedna z návštěvnic na něm za podivných okolností umírá. Místní policie je bezmocná, tápou i zástupci Scotland Yardu. Naštěstí mohou těžit z pozoruhodných postřehů slečny Marplové - a ta se nemýlí.
Keywords: Krimi, detektivky; Světová klasika