Nové pohádky pro unavené rodiče - Michal, Viewegh (Ikar, 2024)
Volné pokračování Krátkých pohádek pro unavené rodiče. V rodině se za deset let pár věcí změnilo: Sáře nejsou čtyři, ale čtrnáct a Báře neméně kritických dvanáct. Tatínek je ale pořád známým hercem a maminka lékárnicí. Dědeček zemřel a babička Vilma dostala Alzheimerovu nemoc. Objeví se druhá babička? Krátké cynické příběhy pro rodiče, kteří jsou z práce moc unavení, aby přečetli deset stránek, ale také příliš vytřeštění z hypoték, aby usnuli hned.
Keywords: Humor, satira