Zaostřeno na tebe - Amy, Lea (Ikar, 2024)
Připravte se na pořádně intenzivní trénink! Crystal Chenová vyhlásila válku toxickým stereotypům o fyzickém vzhledu. Na vlastní křivky je pyšná, na svém instagramu se je rozhodně nebojí prezentovat a trolly se jí daří úspěšně ignorovat. Vzhledem k tomu, že se před nedávnem rozešla s přítelem, nemá teď na muže ani pomyšlení. Raději dny tráví v říši klidu a míru - v posilovně. O co se ale snaží ten arogantní týpek, který zabral její oblíbený stojan na dřepy? Co na tom, že je Scott Ritchie nesmírně sexy hasič, tohle je její svatyně. Boj o teritorium ve fitku se stupňuje a vzduchem létají jiskry. Jak to asi dopadne, když se tihle dva nečekaně potkají na zásnubním večírku svých prarodičů?
Keywords: Romantika, romány pro ženy