Čtyři dohody - Kniha moudrosti starých Toltéků - Don, Miguel, Ruiz (Esence, 2024)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí nový přístup k vlastnímu vnitru, abychom dokázali proměnit svůj život v prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky. Ruiz shrnuje základní toltéckou moudrost a vyjadřuje jasně a čistě, co pro muže a ženy znamená žít jako mírumilovní válečníci v moderním světě. V toltécké tradici vede naguál člověka k osobní svobodě. Don Miguel Ruiz je naguál z rodu Rytířů orla a věnuje se předávání učení starých Toltéků.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní