Všechny skryté dary - Caroline, O'Donoghue (Yoli, 2021)
Maeve najde ve škole balíček podivných tarotových karet a s nadšením se pustí do studia vykládání budoucnosti. Když začne číst z karet svým spolužákům, bere to zpočátku jako zábavnou hru. Spolužáci jsou jejím uměním nadšení a ve škole se o ničem jiném nemluví. Pak si ale Maevina bývalá kamarádka Lily vytáhne znepokojivou kartu s názvem Hospodářka, která by v balíčku být neměla. Maeve odmítne Lily prozradit, co karta znamená, a děvčata se kvůli tomu pohádají. Jejich vášnivý spor skončí Maeviným nepromyšleným prohlášením, že by byla nejraději, kdyby Lily zmizela. V pondělí však Lily skutečně nepřijde do školy, a když se na ni Maeve zeptá, dozví se, že se po ní slehla zem...
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti