Tahle kniha zabíjí - Ravena, Guron (Yoli, 2023)
Hugh Henry Van Boren, jeden z nejpopulárnějších a nejbohatších kluků ve škole, je nalezen mrtvý a všichni přemýšlejí, kdo mohl spáchat tak hroznou věc... Když se ukáže, že Hugh zemřel stejným způsobem jako postava v povídce studentky Jess, ocitne se dívka pod drobnohledem a prochází učiněným peklem. Navíc nutně potřebuje stipendium a k tomu, aby si ho udržela, se musí chovat naprosto příkladně. Jess navíc záhy dostane anonymní zprávu s poděkováním za inspiraci. Čas běží a Jess ví, že pokud tuto záhadu nevyřeší, bude mít s Hughem něco společného. Taky bude mrtvá.Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti