Zvěrolékařem v Yorkshiru - Peter, Wright (Ikar, 2022)
Peter Wright, jeden z hlavních protagonistů britského televizního seriálu Veterinář z Yorkshiru, vypráví příběhy z vlastní veterinární praxe a s laskavým nadhledem i suchým humorem líčí život vesnického zvěrolékaře. Sympatická kniha navazuje na tradici Jamese Herriota - a to doslova, protože autor s tímto "nejslavnějším veterinářem všech dob" pracoval v jeho ordinaci v Thirsku, malebném městečku v srdci severního Yorkshiru.
Keywords: Humor, satira