Odpuštění - Osho (Pragma, 2023)
Tato kniha vyzývá čtenáře, aby se osvobodili od předsudků, které omezují jejich schopnost prožít život v celé jeho bohatosti. Kniha vrhá světlo na přesvědčení a postoje, které jednotlivcům brání v tom, aby byli sami sebou. Text je směsí soucitu a humoru a čtenář je v ní povzbuzován k tomu, aby se postavil čelem k tomu, čemu se obecně nejraději vyhýbá, což mu následně poskytne klíč ke skutečnému vhledu a síle.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace