Čarověníky v naší zahradě 2., aktualizované a rozšířené vydání - Kostelníček, Miroslav (Grada, 2009)
Čarověníkem nazýváme shluk znetvořených větví vyrůstajících z jednoho místa na jehličnatých a listnatých stromech bez obvyklé pravidelnosti a zákonitosti. Snahou publikace není jen podat komplexní informace odborníkům, školkařům a zahradníkům, ale především představit tuto neobyčejnou a fascinující zajímavost rostlinné říše všem milovníkům přírody.
Keywords: Zahradní rostliny