Tvůrčí psaní 3 pro každého - Dočekalová, Markéta (Grada, 2009)
První učebnice, která zájemce o televizní tvorbu tak detailně seznamuje s prací televizního scenáristy, a to ze všech různých úhlů pohledu. Nejcennější je zejména třetí část, která se velmi detailně věnuje televizní seriálové tvorbě.
Keywords: Umění a kultura