Somatologie Pracovní sešit pro střední zdravotnické školy - Křivánková, Markéta (Grada, 2009)
Pracovní sešit navazuje na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy. Slouží k procvičení, doplnění a upřesnění probírané látky a k ověření jejího pochopení a osvojení. Použití pracovního sešitu při výuce pomáhá vyučujícímu zajímavou formu oživit vzdělávací proces a podat teoretické informace přitažlivým způsobem. Společně s učebnicí somatologie tvoří didaktický soubor vhodný k výuce tohoto předmětu.
Keywords: Ostatní odborné předměty