Somatologie Učebnice pro střední zdravotnické školy - Křivánková, Markéta (Grada, 2009)
Nová učebnice přehledně zpracovává učivo předmětu somatologie a poskytuje základní a ucelený přehled o stavbě a funkci lidského těla, základní poznatky z anatomie, biologie, chemie, fyziologie, histologie a embryologie s přihlédnutím k potřebám a studijním možnostem cílové skupiny žáků středních zdravotnických škol. Přehledné zpracování textu doplněné obrázky a tabulkami usnadňuje žákům pochopení předložené látky.
Keywords: Ostatní odborné předměty