Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - Smola, Josef (Grada, 2011)
Chystáte se stavět nízkoenergeticky? Pokud ano, pak je tato kniha určena právě vám. Známý architekt a propagátor nízkoenergetického a pasivního stavění vás provede problematikou krok za krokem.
Keywords: Stavebnictví