Psychologie školní šikany - Janošová, Pavlína (Grada, 2016)
Konflikty mezi dětmi jsou zákonité a je třeba s nimi počítat. Jak ale poznáme ten okamžik, kdy se stávají šikanou a vyžadují efektivní pomoc dospělých? O tom všem a mnohém dalším je tato kniha, kterou jistě ocení pedagogičtí a kliničtí psychologové, pedagogové či odborníci z řad pomáhajících profesí.
Keywords: Pedagogika; Psychologie odborná