Nespavost a jiné poruchy spánku Pro nelékařské zdravotnické obory - Borzová, Claudia (Grada, 2009)
Kniha přináší kompletní přehled informací o spánkových poruchách. Vysvětluje, co jsou spánkové poruchy, jaké jsou jejich typy, příčiny, klinické projevy i způsoby a možnosti diagnostiky a komplexní léčby. Zdůrazňuje jejich zdravotní, společenské i ekonomické důsledky pro jednotlivce i společnost, což dokreslují kazuistiky popisující nejčastější případy. Publikace je určená zejména studentům nelékařských zdravotnických oborů.
Keywords: Interna; Neurologie; Psychiatrie, psychoterapie; Medicína pro veřejnost; Ošetřovatelství - klinické obory