Moderní rétorika Jak mluvit k druhým lidem, aby nám naslouchali a rozuměli - 3., doplněné vydání - Špačková, Alena (Grada, 2009)
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně? Autorka vám tyto a mnohé další dotazy zodpoví, jako by předávala své zkušenosti reálnému klientovi. Nyní již s radostí zvládnete každý svůj mluvený projev!
Keywords: Komunikační dovednosti