Excel a Access 2010 - efektivní zpracování dat na počítači 2., aktualizované vydání - Pecinovský, Josef (Grada, 2011)
Kniha vám odhalí možnosti, které skýtá tabulkový procesor Microsoft Excel, přiblíží práci s databázovým programem Microsoft Access a ukáže, jak efektivní dokáže být jejich spolupráce.
Keywords: Kancelářské programy