Sám sobě psychologem 2 - Novák, Tomáš (Grada, 2009)
Chcete se naučit vycházet sám se sebou? Naučit se chovat asertivně a udržet své duševní zdraví? Pak je kniha PhDr. Tomáše Nováka pro vás ta pravá. Věnuje se nejen rodině, dětem, manželství, příbuzným, ale stranou nezůstávají ani rozvody a jejich dopad na člověka. Naordinujte si spolu s námi ten správný lék na osobní problémy a začtěte se do publikace, která volně navazuje na velice úspěšnou knihu "Sám sobě psychologemm".
Keywords: Psychologie pro každého