Stará a nevrlá rocková hvězda ... a další podivuhodné historky - Wakeman, Rick (Volvox Globator, 2018)
Rick Wakeman je nejtalentovanější klávesista své generace, který je stejně doma na rockových pódiích jako na kůrech velkých katedrál. Proslavil se jako klávesista superskupiny Yes a jeho neobyčejná koncertní turné i multimilionová alba jsou legendární. Objevil se rovněž v pořadu Top Gear, kde dosáhl žalostného času na jedno kolo 1.55.26. Martin Roach, který s Rickem Wakemanem na této knize spolupracoval, je pětinásobný nejlépe prodávaný autor podle Sunday Times, který napsal více než sto knih o hudbě, zábavním průmyslu a kultuře pro mladé. Spojení těchto dvou individualit funguje velmi dobře a výsledkem je čtivá kniha, která kromě mnoha vynikajících historek podává i zajímavý obraz doby.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy