Sociální gerontologie Východiska ke zdravotní politice a podpoře zdraví ve stáří - Čevela, Rostislav (Grada, 2014)
Publikace volně navazuje na monografii Sociální gerontologie - úvod do problematiky a přináší jak nové, tak navazující informace ze sociální gerontologie pro praktické lékaře, lékaře v dlouhodobé péči, ale i pro další zdravotnické a sociální pracovníky pracující se seniory, stejně jako pro celou občanskou veřejnost.
Keywords: Gerontologie; Ostatní lékařské obory