Alfa samec - Vi, Keelandová (Ikar, 2022)
Tu noc, kdy Emerie poprvé potkala Drewa, si myslela, že se vloupal do její nové kanceláře na Park Avenue. Jak se ale během chvilky ukázalo, pekelně pohledný chlapík byl skutečným majitelem a ona jen naletěla podvodníkovi. Drew, který se právě vrátil z dovolené, rozhodně neměl v plánu se s někým dohadovat. Dovolí proto Emerii, aby v jeho kanceláři prozatím zůstala. Ačkoli Drew nemá zájem o vztah, nemůže svoji novou nájemnici dostat z hlavy. Ale ukazuje se, že jsou to dva naprosto rozdílní lidé. Spojuje je pouze prostor jedné kanceláře a odzbrojující přitažlivost, která sílí každým dnem...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány