S navigací osudu - Marcela, Mlynářová (Brána, 2025)
Oblíbená autorka řady populárních knih opět s humorem a nadhledem, zcela otevřeně a bez servítek komentuje dění kolem sebe i ve světě. Nenapodobitelným stylem vypráví o svých pozoruhodných příhodách, o dobrodružných cestách po východních Čechách nebo Železných horách, ale také po francouzském ostrově Korsika. Autorka potvrzuje, že podstatný je přístup k životu a navzdory všem ranám osudu je třeba vždy hledat to dobré a nikdy se nevzdávat, protože láska může rozkvést v každém věku. Kniha je vyzdobena půvabnými ilustracemi Terezy Budilové.
Keywords: Beletrie