Život v kuchyni - Martin, Svatek (Esence, 2024)
Šéfkuchař Martin Svatek připravil novou kuchařskou knihu, která vám ukáže tradiční i moderní recepty, se kterými poznáte ten pravý život v kuchyni! Léta zkušeností a inspirace zúročil beze zbytku a předkládá nám vlastní výběr toho nejlepšího z milovaného řemesla. Ať už listujete knihou poctivě od začátku do konce nebo ji namátkou otevřete kde se vám zalíbí, najdete v ní podstatu jeho kuchyně, kterou je komplexní zážitek. Vyzkoušejte, vařte, ochutnávejte a žijte!
Keywords: Kuchařky, gastronomie; Kuchařky