Kdyby zůstal se mnou - Laura, Nowlin (Yoli, 2024)
Autumn a Finny bývali nerozluční. Jenže pak se něco změnilo - možná oni sami. Dospěli do bodu, kdy se víceméně snaží jeden druhého ignorovat. Autumn má svou úzkou skupinku kamarádů a přítele Jamieho. Finny se stal ve škole oblíbencem, kterého chtějí mít všichni kolem sebe. To však nic nemění na pocitu, který se v Autumn probudí pokaždé, když se s Finnem potkají. Stále častěji se jí do mysli vtírá myšlenka, že mohlo být všechno jinak. Možná měli být s Finnym spolu. Pak se ale stane něco, co všechno navždy změní, a Autumn zaplaví pochybnosti, jestli by se její život vyvíjel jinak, kdyby se jejich cesty nerozdělily. Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti