Sherlock Holmes - Hitlerův posel smrti - Petr, Macek (Kalibr, 2022)
Je jaro roku 1937, světová válka pomalu, ale jistě klepe na dveře. Sherlock Holmes a jeho věrný druh dr. Watson se v pokročilém věku těší dobrému zdraví a odpočívají na britském venkově. Pak ale za dramatických okolností zahyne Holmesův mladý chráněnec, a slavný detektiv se tak vrací do Londýna. Nitky vedou až do vládních kruhů a jejich tajných služeb.
Keywords: Krimi, detektivky