Sága rodu Caldwellů 2: Údolí iluzí - Kate, O´Hara (Ikar, 2023)
V druhé části rodinné ságy spojuje autorka dramatické osudy rejdařské rodiny Caldwellů s proměnou Hollywoodu v centrum filmového průmyslu. Jako jeden z prvních má správný čich Frank Maynard, který pochází z nejchudších poměrů a kterého spojuje nešťastná láska s Harriet Caldwellovou, dcerou rejdaře. Frank rychle vystoupá v ještě mladém světě kinematografie na šéfa studia. Ale stojí mu úspěch skutečně za to, aby obětoval osobní štěstí a svou lásku?
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány