Vdovina pravidla 2: Jak se zasnoubit s hrabětem - Janna, MacGregorová (Ikar, 2023)
Constance Lysanderová, mladá vdova, by si podle pravidel společnosti měla najít manžela. Blíží se čas jejího porodu a ona se ocitla ve velmi nesnadné situaci. Byla manželkou muže, který kromě ní slíbil věrnost také dalším dvěma ženám. Naštěstí se z nich staly blízké přítelkyně. Constance musí řídit svůj podnik, na paty jí šlape nepřítel a ona nemá čas na hledání dokonalého partnera. S nabídkou sňatku však souhlasí její nejlepší přítel z dětství, hrabě ze Sykestonu, Jonathan. Jeho city ke Constance jsou hluboké a on udělá cokoli, aby ji učinil šťastnou, i přestože to znamená dát všanc své srdce. Může být manželství z rozumu více než jen výhodný obchod?
Keywords: Romantika, romány pro ženy