Vyhonit ďábla - Terézia, Ferjančeková (Listen, 2022)
Masturbace, orgasmy, porno, tělo, sexismus, ale i rozchody a přátelství. To je jen hrstka ze širokého spektra témat, která ještě donedávna byla - a někde stále jsou - ve veřejném prostoru tabu. Autorky úspěšné podcastové série Vyhonit ďábla přicházejí se stejnojmennou knihou, která se věnuje choulostivým tématům, o kterých se nám těžko mluví. Zuzana a Terezie s upřímností a humorem sobě vlastním bourají stereotypní představy (nejen) o sexu a intimitě a otevřeně sdílejí vlastní zkušenosti, s nimiž se nejeden čtenář*ka bezpochyby ztotožní.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Společenské romány