Jak přežít pubertu svých dětí - Cenková, Tamara (Grada, 2010)
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to. Ve své nové knize popisuje nejen projevy puberty, ale i jak děti prožívají dospívání v harmonické či disharmonické, nebo dokonce rozvedené rodině. Uvádí vlivy, které formují chování dospívajících dětí, a zejména radí, jak ve zdraví přežít jejich pubertu.
Keywords: Rady pro rodiče