Elektrotechnologie v praxi - Šavel, Josef (Grada, 2009)
Praktický průvodce ve vzdělávání, vědě, výzkumu, vývoji, výrobě a technickém rozvoji - engineering administration (průmyslové vlastnictví, technická normalizace, metrologie, zkušebnictví, kvalita, spolehlivost a životnost, ekologie) v elektronice a elektrotechnice.Publikaci ocení pracovníci podnikatelských výrobních a provozních subjektů a studující presenčního, kombinovaného a samostatného studia středních, vyšších a vysokých škol.
Keywords: Auto & moto