Co jsme nechali za sebou - Lucy, Score (Ikar, 2025)
Lucian Rollins je sice sexy, ale docela protiva. V životě si stanovil jasný cíl - vymazat násilnickou stopu svého otce z rodového příjmení. Zároveň si buduje vlastní zlovolné impérium, aby mohl v zákulisí tahat za různé nitky. Čím víc peněz a moci získává, tím bezpečněji se cítí. Do karet mu nehraje jenom jedno. Hašteřivá knihovnice z Knockemoutu Sloane Waltonová. Nejenže tyhle dva pojí temné tajemství z minulosti, oni sebou navzájem pohrdají. Jejich škádlení se však zvrtne a z jiskry vzplane neuhasitelný požár. Sloane touží po rodině, ale Lucian o něčem takovém nechce ani slyšet. Cesta z téhle slepé uličky nemůže být komplikovanější. Nebo...?
Keywords: Romantika, romány pro ženy