Setkání s tajemnem - Olga, Krumlovská (Brána, 2021)
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili. Mají nádech tajemství a nevysvětlitelného a jsou zaměřené především na zázračná uzdravení, nevysvětlitelnou pomoc v nouzi, nahlédnutí do minulých životů a vize blízké budoucnosti, na sny, které varovaly, nebo věštby, které se naplnily.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní