Srdce čarodějky - Genevieve, Gornichec (Laser, 2022)
Svou láskou k legendárnímu podvodníkovi Lokimu riskuje vyhoštěná čarodějnice hněv bohů...Angrbodin příběh začíná tam, kde většina čarodějnických příběhů končí: upálením. Po trestu od Odina za to, že mu odmítla poskytnout znalosti o budoucnosti, zanechá oheň Angrbodu zraněnou a bezmocnou v nejpustějších končinách vzdáleného lesa. Tam ji najde záhadný muž a přes její počáteční nedůvěru mezi nimi vznikne skutečná láska.Z jejich spojení vzejdou tři neobvyklé děti, každé s tajným osudem, které chce Angrboda vychovat na okraji světa, bezpečně ukrytém před Odinovým vševidoucím okem. Ale jak Angrboda pomalu obnovuje své prorocké schopnosti, zjišťuje, že její blažený život - a možná i celá existence - je v ohrožení.Román Srdce čarodějky bravurně přetváří severské mýty do nového, podvratného a dojemného příběhu.
Keywords: Sci-fi, fantasy