Ztráty a nálezy - Danielle, Steel (Ikar, 2022)
Co by se stalo, kdyby...? Vzrušující otázka, která žene Maddie Allenovou na dobrodružnou cestu napříč zemí, aby se znovu setkala s muži, které kdysi milovala a které nechala odejít. Vše začíná pádem ze žebříku v newyorské hasičské zbrojnici, v níž žije a pracuje Madison Allenová, úspěšná fotografka, která sama vychovala tři děti. Nehoda, k níž dojde, když se Maddie snaží protřídit své dávno zapomenuté poklady a fotografie, má však za následek mnohem více než jen zlomený kotník. Změní to její život.
Keywords: Romantika, romány pro ženy