Fyzikální terapie Manuál a algoritmy - Poděbradský, Jiří (Grada, 2009)
Autoři přinášejí v publikaci souhrn moderní teorie fyzikální léčby a algoritmů jejího racionálního předepisování jak pro lékaře, tak pro fyzioterapeuty. Ve speciální části uvádějí jednotlivé druhy fyzikální terapie. Publikace je vhodná jako základní učebnice a je nezbytná i pro postgraduální studium jak v oborech FBLR/RMS, tak pro bakalářské - magisterské studium. Je doplněna 18 listy volné obrazové přílohy, která může být každodenním diskrétním rádcem každého, kdo fyzikální terapii využívá.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník; Ošetřovatelství - klinické obory