Uveitidy - Říhová, Eva (Grada, 2009)
Celobarevná publikace je doplněna přes 200 originálními a často unikátními fotografiemi z archivu autorů. Kniha je určena především očním lékařům, kteří se ve své praxi setkají s pacienty s některým typem nitroočního zánětu a potřebují rychlou informací o klinickém obrazu uveitidy, dalších možnostech vyšetřovacích postupů k upřesnění diagnózy a následné léčbě. Ocení ji ale také například imunologové, revmatologové, internisté ...
Keywords: Oftalmologie, ORL