Výstava posedlostí - Yveta, Shanfeldová (Odeon, 2024)
Dramatické básně o všednostech. Výklad světa jako přehlídka zuřivých pozorování, jež konají lidé, věci i zvířata. Samo vyslovování je zde hlavní posedlostí: za každým slovem lze objevit další slovo, které je přesnější, přísnější, bolestivější - v nekonečném stupňování. Šestá sbírka poezie české básnířky žijící v USA.
Keywords: Poezie