Pleteme a háčkujeme zimní modely - Taborsky, Martina (Grada, 2009)
Pletení v dnešní době opravdu již dávno není z nouze ctnost, kdy ruční výrobek byl jedinou možností, jak se odlišit od jednotvárné a chudé nabídky v obchodech. Právě nyní naopak zažívá oprávněnou renesanci na celém světě. Pletení je v módě, tak neváhejte a zkuste to také.V knize známé české návrhářky pletené módy Martiny Taborsky si vyberou začátečnice i zkušené pletařky. Najdete zde pletenou a háčkovanou módu pro děti i ženy, od jednoduchých doplňků až po rafinované náročné modely, které dodají vašemu zimnímu šatníku osobitou tvář. Všechny modely nesou charakteristickou pečeť tvůrkyně - nadčasovou eleganci podtrhující ženskou krásu.
Keywords: Výtvarné techniky