Včelí královna - Ciara, Geraghty (Ikar, 2024)
Úsměvná a vtipná kniha s prudce okouzlující hrdinkou aneb Bridget Jonesová s baseballovou pálkou v ruce se naplno vrhá do menopauzy!Padesátiletá Agatha Doyleová miluje své prázdné hnízdo - dokud se proti ní nespiknou návaly horka, podpatky, co ji chtějí zabít, a jeden protivný muž, který pořád mluví, aby změnil její život. Až se v jediném okamžiku šílenství nevědomky stane hrdinkou žen na celém světě. Jenže může se stát hrdinkou i svého vlastního života? Někdy je to zkrátka potřeba zvládnout.
Keywords: Společenské romány