Pokud mě nezabiješ - Tasha, Coryell (Kalibr, 2025)
Jak dokonalý může být vztah, když je váš partner možná sériový vrah? Hannah má poměrně nudný a nezáživný život. Z rutiny ji vytrhává až případ zavražděných dívek, do kterého se naprosto ponoří a dopodrobna sleduje každičký detail. Poté co je za zločin zatčen pohledný právník William, začne mu psát dopisy. Nejdřív si tak chce jen vybít frustraci... jenže pak jí William odepíše. Hannin zájem přerůstá ze zvědavosti v posedlost a ostatní aspekty jejího života se postupně hroutí. Když je objevena další mrtvá žena, porota nemá jinou možnost než shledat Williama nevinným. A ačkoli mezi ním a Hannah rychle vznikne zdánlivě perfektní vztah, pořád ji hlodají pochybnosti...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory