Už ani slovo - Karen, M., McManusová (Yoli, 2024)
Je to už pár let, co Brynniným rodným městem otřásla příšerná událost - smrt jejího oblíbeného učitele. Tělo tehdy objevila trojice místních studentů v lese nedaleko školy. Případ se nikdy nevyřešil a Brynn se k němu v myšlenkách neustále vrací. Jak je možné, že policie na nic nepřišla? Jakmile tedy získá vysněnou stáž v true crime show, rozhodne se přijít věcem na kloub. Jedním ze studentů, který tehdy tělo našel, byl Brynnin nejlepší kamarád Trip. A nebýt jeho výpovědi, druhé dva studenty by s největší pravděpodobností zavřeli. Spolužáci jsou mu zavázáni a Trip to moc dobře ví. Protože všechno, co tehdy policii řekl, byla lež... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti