Křišťálová pryskyřice - Ivancová, Darina (Grada, 2011)
Křišťálová pryskyřice je krásná čirá hmota, s kterou lze hravě experimentovat, lít do forem, ale i na rovné plochy, na kterých se udrží díky povrchovému pnutí, zalévat přírodniny, korálky, drátky, smaltované výrobky a další drobné předměty, a vytvářet tak zajímavé a netradiční šperky a ozdoby. V knize najdete srozumitelné návody, jak s pryskyřicí pracovat, jak si vyrobit formičky na odlitky, jak pryskyřici dále brousit, barvit a zdobit.
Keywords: Výtvarné techniky