Barbaři z ledové planety - Ruby, Dixon (Laser, 2024)
Mezinárodní knižní fenomén míří do České republiky! Co může být příjemnějšího než se na ledové planetě přitulit k velkému, hřejivému mimozemšťanovi? Nejspíš si myslíte, že být unesena mimozemšťany je to nejhorší, co se mi mohlo přihodit. Tak to se pletete, protože tihle mimozemšťané měli potíže s motorem, a tudíž náklad lidských žen - včetně mě - vysadili na ledové planetě. Žádná z nás není k životu v téhle bezútěšné, mrazivé pustině vybavená. Ale protože si mě v podstatě zvolily za svou vedoucí, nezbývá mi než se vydat do sněhu hledat pomoc. A taky že ji najdu. U velikého, modrého mimozemšťana s rohy, který se mi představí poněkud... nezvykle. Tvrdí, že jsem jeho družka, jeho vyvolená - a že to předení v jeho hrudi vyvolává moje přítomnost. Pomůže mně a mým lidem přežít, ale má to jeden drobný háček. Nejsem si jistá, že mě nechá odejít.
Keywords: Sci-fi, fantasy