Jak polapit sen - Theresa, Cheungová (Pragma, 2022)
Kniha Jak polapit sen je dokonalou sadou nástrojů, jak se stát lucidním snílkem a vytvořit si šťastnější a naplněnější život v bdělém stavu. Theresa Cheungová nám ukazuje, že cesta vpřed vede přes pochopení, že vědomí duchovního uvědomění je základním kamenem všech životních zkušeností.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace