Nádory podjaterní oblasti Diagnostika a léčba - Kala, Zdeněk (Grada, 2009)
Kniha obsahuje nejmodernější poznatky o diagnostice a léčbě maligních procesů podjaterní oblasti a je do určité míry "návodemm", jak postupovat v diagnostice a racionální léčbě těchto zdánlivě různorodých patologických procesů, a to nejen pro lékaře prvního kontaktu - praktické lékaře, ale především pro klinické specialisty (gastroenterology, onkology, chirurgy intervenční radiology aj.).
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Onkologie